SUP-lauta 10.6 JOBE YARRA 2018 ilmatäytettävä

EtusivuIlmatäytteiset SUP-LaudatSUP-lauta 10.6 JOBE YARRA 2018 ilmatäytettävä
Ale!
Paras sup lauta jobe yarra

799.00 775.00

OSTA HETI

Tuotekuvaus

+ Max. 120 kg

+ 2018 tarpeisiin päivitetty Allround-lauta, 10.6, esimerkiksi vanhaan malliin verrattuna uudessa on korvattu mela lasikuitumelaan

+ Soveltuu hyvin aloittelijoillekin

+ Tässä saat kaiken, mitä SUP-lautailuun tarvitset.

 

JOBE Yarra 2018 EDITION on käytännössä monipuolisin hinta-laatusuhteen SUP-lauta, joka soveltuu niin joogaamiseen, fitnessiin tai jopa lasten ensilaudaksi. Tämä allround-lauta kestää painoa 120 kiloon saakka. Sen monipuolinen tekniikka on omaa laatuaan, kun puhutaan jämäkän jäykästä ja kestävästä laudasta. KOTIINTOIMITUS ON ILMAINEN!

Miksi tämä SUP-lauta?

– Max. 120 kg
– 2018 tarpeisiin päivitetty Allround-lauta, 10.6, esimerkiksi vanhaan malliin verrattuna uudessa on korvattu mela lasikuitumelaan.
– Soveltuu hyvin aloittelijoillekin
– Tässä saat kaiken, mitä SUP-lautailuun tarvitset

SUP-lauta JOBE Yarra 10.6 2018 EDITION

Tämä on todennäköisesti varmimpia valintoja suppailun aloittamiseen, jos aikaisempaa kokemusta ei ole vielä kertynyt. SUP-lauta Yarraa voisi sanoa oman hintaluokkansa ylivoimaisimmaksi kokoperheen SUP-laudaksi. Laudan tyyppi on allround, eli se on suunniteltu monipuoliseen käyttöön sekä teknisesti että melonnaltaan.

Käyttömukavuus

Yarran SUP-lauta on varsin kevyt melottava. Sen pyöreiden muotojensa ansiosta ketteryys on käsite, johon kannattaa tarttua, sillä lapsetkin pystyvät tätä lautaa ohjaamaan helposti. Lauta on 20 PSI maksimipaineessa todella jäykkä ja kantava jopa 120 kg asti. Tämä on JOBE-mallistossa yksi vakaimpia lautoja käytössä, koska muotoilu on leveämpää keskeltä ja keulasta.

Mitat ja ominaisuudet

Laudan mitat teknisesti ovat 320 x 81 x 15 cm.  Tilavuus laudassa on 310 litraa 20 PSI:n paineella. Päällinen on mukavantuntuista pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad). Tämän laudan päällä ei liukastelua tapahdu! Yksi keskievä (20 cm syvä) pitää laudan hyvin suunnassa. Kanteen on kiinnitetty kuminauhat, joten tavaraakin voit kuljettaa laudalla, mikäli teet pidempää retkireissua.

Laudassa on neopreeninen kantokahva, jolla kannat kätevästi tämän 9 kg painavan laudan. Täyttö ja tyhjennys tapahtuu Halkey Roberts -venttiilin kautta.

Rakenteesta

JOBEn ilmatäytteisten SUP-lautojen rakenne on kolmikerroksinen. Laudan sydämessä on kuitumainen dropstitch -materiaali, jolla lauta pysyy muodossaan. Tätä samaa materiaalia käytetään esimerkiksi laivastoissa kelluviin välineisiin.

Dropstitchin päällä on kaksinkertainen pohjaliina, jossa on koko laudan kattava nylon/PVC -kangas. Uloimpana on näkyvä kuori, joka on Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivuja on vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä. Liitoskohdissa tätä on jopa kolminkertaisena!

Viimeistely laudoissa on jaloille mukavalta tuntuvalla EVA-pinnoitteella, joka liimataan tarkasti koneellisesti SUP-laudan päälle.

Jobe Yarra 10.6 SUP-lautapaketti sisältää:

  • Kevyt, säädettävä lasikuitumela (säätöalue 170-220cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Paikkaussarja
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “SUP-lauta 10.6 JOBE YARRA 2018 ilmatäytettävä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *